Welkom bij Bed & Breakfast Pulo Do Lobo!

Wegens verhuizing, te koop. Contact Remax.

Pulo do Lobo
Land Rover

Activiteiten.

 

Het hele jaar door leent het weer zich uitstekend voor diverse activiteiten.

 

Safaritocht

Safaritochten onder begeleiding van uw gastheer behoort ook tot de mogelijkheden. De vele onverharde wegen lenen zich uitstekend voor het verkennen van de ruige en uitgestorven omgeving.

 

Vissen

Op een paar honderd meter van Pulo Do Lobo ligt het stuwmeer. Dit meer leent zich uitstekend om te zwemmen of vissen. Desgewenst kunt u ook een bootje huren om een stuk over het meer te varen en te genieten van de rustige omgeving.

 

 

Zambujeira do Mar

 

Dorpjes

Gezellig rondrijden langs de vele pittoreske dorpjes in de buurt of de meer naar het oosten gelegen vestingstadjes. Indien gewenst, krijgt u een lunchpakket mee.

 

Strand

Het strand ligt op geruime afstand, iets meer dan een uur rijden. Er zijn aan de westkust meerdere officiële naturistische stranden. Gezellige kleine badplaatsen met een keur aan goede restaurants en terrasjes. En alles zeer betaalbaar.

 

Paardrijden

Op 20 minuten afstand is er de mogelijkheid om paard te rijden. U kunt kiezen om een les te volgen of een buitenrit te maken.

 

Fiets

 

Wandelen

Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Gezien het geaccidenteerde terrein valt het in de categorie middelzwaar. Dus goede schoenen is een eerste vereiste (en een goede conditie). Gedetaileerde kaarten zijn beschikbaar.

 

Fietsen

Fietsroutes. Pulo Do Lobo beschikt over 2 huurfietsen welke u kunt gebruiken voor het maken van eindeloze fietstochten. Voor de fietser is onder andere een 14-daags arrangement waarbij een bevriende B&B aan de kust aangedaan wordt. Wil u meer weten over de fietsroutes of mogelijkheden? Stuur gerust een e-mail.

 

 

Copyright © All Rights Reserved 2016